Velkommen til Midtsjællands Svæveflyveklub, en lille rundtur i klubben.

Vi er glade for, at du har interesse i at læse lidt om vores klub, og om hvad vi går og laver. Klubbens historie er lang og strækker sig mange år tilbage i tiden. Vores drøm er at flyve, og svæveflyvning er en af de billigste former for flyvning, man kan få.

For os er det ikke kun en konkurrencesport, men også en stor hobby og en fritidsinteresse, hvor der ikke alene knyttes venskaber i dagligdagen. Vi formår nemlig også at fastholde et vigtigt socialt element i klubben, så alle føler sig velkomne, og der er masser at beskæftige sig med, hvis man ønsker at bruge sine hænder på den praktiske måde.

Sommerhygge

Legeplads

Hyggeområde

Om sommeren hygger vi os ofte på terrassen med grill og en “fyraftensøl” Her fortælles der historier fra dagen der gik, og det giver jo altid en god stemning. Der er plads til alle uanset alder. Også til familien, og børn er særdeles velkomne til at hygge sig, mens far eller mor er optaget i klubben. Flere medlemmer har egen hytte, som bruges til overnatning i weekender. En rigtig lille hyggelig oase, som ligger lige ved siden af klubhuset.

Hovedbygningen

Vestenden af pladsen

Briefingrummet

Hovedbygningen består af klublokalerne og den store hangar, som rummer en del fly. I tilknytning til den store hangar er der også et stort flyværksted samt et mindre maskinværksted. Klublokalerne består af et stort fælleslokale med kantine og køkken, toilet og badefaciliteter samt et stort briefinglokale. Derudover er der et par mindre fritliggende hangarer på flyvepladsen, som både rummer fly og andet materiel…

Vi håber, at du fik et lille indblik i, hvordan klubben ser ud, og skulle du have lyst til en prøvetur, så kig endelig ud til os i weekenderne. Du er også meget velkommen til at besøge os, selv om du kun ønsker at kigge lidt på de flotte svævefly på tæt hold. Der er som sagt plads til alle.

Mvh. Midtsjællands Svæveflyveklub